söndag, april 16, 2006

Kristdemokrater,nu ger vi järnet!

Ytterligare ett par opinionsinstitut noterar framgång för oss kristdemokrater.En ökad tillit till Göran Hägglund har skett. Han får återkommande support av Aftonbladets analytiker Lena Melin.

Vad som också är intressant att notera är att människor dras till vårt parti. Under första kvartalet i år har kristdemokraterna fått 606 nya medlemmar. I Jönköpings län har vi fått 43 nya medlemmar.Fler finns det att värva. Nu gäller det att vi alla kavlar upp ärmarna och berätta för människor om vår politik. En del personer som är nyblivna medlemmar har plattformar från annat håll. Christina Doctare, läkare och samhällsdebattör kandiderar till riksdagen för Gotlandsdistriktet. Ebba Lindsö,f.d. vd för svenskt näringsliv,ger sitt stöd till partiet i det senaste numret av vår tidning, Kristdemokraten. Nu senaste i helgen kom Lars Wohlin,tidigare riksbankschef och grundare till Junilistan till partiet. Alla som tycker vårt partiprogram är den bästa politiken är välkomna till vårt parti. Det är min fasta övertygelse att det finns fler som är kristdemokrater utan att veta om det. Nu är det tid att vi kristdemokrater mobiliserar och visar vår övertygelse och berättar för människor om våran politik. Värt att notera är att om 20 000 av de 24 500 medlemmarna delar ut 100 flygblad så blir det två miljoner flygblad som sprids. Det är tänkvärt.

Men, det enksilda samtalet är också viktigt, att vi berättar för människor vad som gjort oss till kristdemokrater. Och att vi alla hjälps åt att vi syns på gator och torg och presenterar det vi tror på. Vad som gjorde oss till kristdemokrater. Kristdemokrater,nu ger vi järnet!.

Inga kommentarer: